BIJ HET PLANNEN VAN JE GROTE DAG KOMT ZÓVEEL KIJKEN…
Je wilt dat de bloemen en aankleding van je trouwdag een weerspiegeling zijn van jou, van wie jullie zijn en de stap die jullie samen op het punt staan te maken. Wij helpen jullie wensen en ideëen werkelijkheid te maken door boeketten en arrangementen samen te stellen die perfect passen bij jullie persoonlijkheid, stijl en persoonlijke voorkeur…

WAT ZOU JE WILLEN?
Jullie bruiloft moet een onvergetelijke dag worden! Bloemen zijn de puntjes op de i… op de mooiste dag van jullie leven!
Met liefde, persoonlijke aandacht en oog voor detail verzorgen wij de passende florale aankleding van jullie huwelijk.
Van een klassiek of modern bruidsboeket met passende bruidegom-corsage, tot royale bloemstukken voor een glamorous touch.

We hebben daarbij natuurlijk niet alleen aandacht voor het bruidspaar, we denken bijvoorbeeld ook graag mee over bijvoorbeeld
(een mini uitgave van) het bruidsboeket voor de bruidsmeisjes, of corsages voor getuigen en daggasten, maar ook aan autoversiering en aankleding van jullie trouwlocatie. Jullie wensen en onze creativiteit maken de mogelijkheden eindeloos!

VERTEL ONS JE VERHAAL!
Samen vertalen wij jullie ideëen, wensen en liefde naar een prachtig en passend bloemconcept voor jullie grote dag. We zijn nieuwsgierig naar jullie verhaal!